SERVEIS

Salut i Benestar

A FISSINTEGRAL tenim a la teva disposició els serveis i tractaments que vulguis per tenir cura de la teva salut i benestar.

Vine al nostre centre i et farem sentir bé de forma integral. Som el lloc perfecte per preparar-te abans de la teva activitat física, perquè et relaxis després de practicar el teu esport preferit, o després d’una jornada de treball o estudi esgotadora. 

Fisioteràpia & Osteopatia

Tractament personalitzat de cada pacient, atenent a la seva patologia i necessitats per a tal de millorar el seu benestar global. Es realitza treball de mobilitat, enfortiment i reeducació postural.

Podologia

Quiropòdia · Tall d’ungles · Micosi · Berrugues plantars · Ungles encarnades · Helomes

Hipopressius

Els hipopressius són exercicis basats en tècniques respiratòries i d’educació postural, exercint la menor pressió possible. Els resultats són objectivables a nivell terapèutic, estètic i de rendiment esportiu, a més d’afavorir el benestar global.

Biometrics bcn

A FISSINTEGRAL, en col.laboració amb Biometrics BCN, hem incorporat un sistema de biometrització corporal que, mitjançant la tècnica 3D, permet la detecció de disbalanços artromusculars i la seva correcció.

L’objectiu és ajudar tant als esportistes com a la població en general a millorar la tècnica de la carrera, a fer una valoración de la marxa i un estudi cinemàtic i cinètic per tal de poder orientar quin és el millor tractament que podem oferir als postres pacients.

Disposem també de la tecnologia de NUUBO, un sistema de registre d’ECG durant la pràctica esportiva.

Monitorització cardíaca

Una novetat incorporada el 2022. Es tracta d’un dispositiu que col.loquem al pacient mentre desenvolupa la seva activitat física habitual, on podem obtenir una monitorización d’ECG en 3 derivacions, que es visualitza mitjançant tecnología bluetooth.

Plantilles personalitzades

Confecció de plantilles personalitzades per als nostres clients. En col·laboració amb FootPlus i la seva nova tecnologia, podem oferir-vos uns resultats cada cop més ajustats a les diferents necessitats dels nostres usuaris. 

Des de Fissintegral et proporcionem especialistes en disciplines complementàries perquè el teu benestar sigui complet. 

Volem que tenguis un assessorament adequat pel que fa als hàbits alimentaris, adaptat a la teva activitat. 

També oferim suport psicològic per a totes les edats, tant de forma individualitzada com teràpia de parella o familiar.

Nutrició

Pèrdua de pes · Nutrició esportiva · Intoleràncies · Al·lèrgies · Psiconeuroimmunologia (PNI)

Psicologia

Psicologia infanto-juvenil, psicologia per a adults, teràpia de parella i teràpia familiar.